oduševila obožavatelje

Tereza Kesovija uputila poruku: 'Pronađite vrijeme kako bi od svih trenutaka koji nezaustavljivo jure...'

17.09.2024 u 22:45

Bionic
Reading

Naša glazbena diva nedavno se suočila s hakerskim napadom i lažnim profilom na Intstagramu. Netko se predstavljao da je ona pa je Tereza Kesovija upozorila svoje fanove na to. A onda je svima uputila znakovite riječi

Prva hrvatska pjevačica s uspješnom europskom karijerom i jedina koja nosi titulu viteza, voli podijeliti kakav simpatičan trenutak iz privatnog života.

Naša neustrašiva diva, Tereza Kesovija mnoge je ganula podsjetnikom na pjesmu 'Zaustavi vrijeme', koja je mnogima jedna od voljenijih iz njezine glazbene riznice, što se pokazalo u komentarima.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'U ovom užurbanom ritmu, pronađite vrijeme kako bi od svih trenutaka koji nezaustavljivo jure pored nas, prepoznali i zaustavili baš onaj jedan, pravi i zagrlili ljude koje volite. I to im recite', poručila je pjevačka diva u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama. Uz to je priložila video sa svog nastupa.

diva u tvornici kulture

Pogledajte kakva je atmosfera vladala na rasprodanom koncertu Tereze Kesovije

Pogledaj galeriju

Voljena Tere

Jedna od naših najprodavanijih i najslušanijih pjevačica svih vremena, početkom listopada će proslaviti 86. rođendan. Unatoč nedavnim zdravstvenih izazovima, neustrašiva diva još ne planira okončati karijeru započetu 1959. i povući se u mirovinu. Prošle godine se pohvalila da je s jednom poznatom francuskom izdavačkom kućom potpisala ugovor i snimila novu pjesmu na francuskom jeziku.