vidi se da je sretna

Tia Jurčić nakon razvoda od Mamića živi idilu u Americi: Ovako joj sada izgledaju dani

09.09.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića, već neko vrijeme intrigira domaću javnost. U prosincu prošle godine se doznalo da se razvodi od sina Zdravka Mamića. Par je ostao u prijateljskim odnosima, a Tia Jurčić je ubrzo nakon rastave otputovala u SAD gdje je i ranije živjela odakle se sada često zna javljati na društvenim mrežama

Tia je nakon razvoda otključala svoj Instagram profil koji je bio privatan te na njemu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko, a ubrzo se doznalo za njezinu vezu sa 20 godina starijim sportskim komentatorom i nekadašnjom NBA zvijezdom, Kennyjem Smithom.

U Americi pronašla dečka

Pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića od tada nerijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije. U kolovozu je proslavila 40. rođendan i pokazala kako se super slaže sa Kennyjevom kćeri, Kaylom Briannom Smith koja joj je tom prigodom uputila posebnu poruku. 'Sretan rođendan najnevjerojatnijoj osobi. Jedva čekam da proslavim danas s tobom', poručila je uz Tijinu snimku, a Tia je podijelila njenu objavu i poručila joj: 'Volim te'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Potom su obje objavile kako je izgledala proslava, a Tia je objavila i fotografiju s Kennyjem. Skupa odlaze na sportke događaje, a da joj život 'preko bare' itekako godi pokazuje raznim tamošnjim prizorima. Najčešće pozira sama pokazujući kako blista na raznim atraktivnim lokacijama, a posjetila ju je i Martina Todorić (bivša supruga Ante Todorića). Među ostalim se može vidjeti i da je guštala u jahanju na konju po pješćanoj plaži i šetnji po prirodi. Kako bilo, uvijek za svoje objave izmami mnoštvo komplimenata.

Podsjetimo, prije Marija Mamića bila je u braku s košarkašem Chrisom Warrenom. Par se upoznao 2007. godine, a vjenčali su se u proljeće 2010. Tia je 2011. rodila njihovog zajedničkog sina Domenica.

  • +3
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL