BIVŠA PRVA DAMA

To će biti zanimljivo štivo: Melania Trump spremna istresti dušu

26.07.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Bivša američka prva dama Melania Trump ove jeseni objavljuje memoare pod nazivom 'Melania'

Supruga Donalda Trumpa ove jeseni objavit će memoare pod nazivom 'Melania' koje njezin ured opisuje kao 'snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla svoj vlastiti put, premostila sve nedaće i definirala osobnu izvrsnost', objavili su američki mediji.

Ovo su prvi memoari Melanie Trump koja je uglavnom odsutna iz javnosti dok njezin suprug Donald Trump traži povratak u Bijelu kuću.

Memoare 'Melania' će objaviti izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koja je već objavila sjećanja bivšeg gradonačelnika Rudolpha Giulianija, velikog pristaše Trumpa, i odvjetnika Alana Dershowitza.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP i TANNEN MAURY / UPI / Profimedia; montaža tportal

Skyhorse je također surađivao i s nezavisnim kandidatom za predsjedničku utrku Robertom F. Kennedyjem Jr. i bivšim Trumpovim savjetnikom Michaelom Cohenom, koji je naposljetku postao jedan od njegovih žestokih kritičara. Ured Melanie Trump nije precizirao točan datum objave memoara i nije spomenuo hoće li knjiga izaći prije predsjedničkih izbora 5. studenoga.

Bivša prva dama 'poziva čitatelje u svoj svijet, nudeći intiman portret žene koja je živjela, a i sada živi, jedan izniman, neuobičajen život', stoji u najavi knjige.

'Melania' obiluje osobnim pričama i obiteljskim fotografijama koje nikada nije podijelila s javnošću.

Atraktivna Slovenka rođena u Sevnici, treća supruga Donalda Trumpa, predstavlja zagonetnu ličnost i zaokuplja pažnju od kada je njezin suprug 2016. krenuo u pohod na Bijelu kuću.

Uvijek je brižno čuvala svoju privatnost, čak i kada je obnašala dužnost prve dame, usredotočivši se na odgoj svog sina Barrona i promičući inicijativu 'Be Best' za 'društveno, emocionalno i fizičko zdravlje djece'.

Ove godine je nazočila događanju uoči početka predsjedničke kampanje supruga Donalda i pojavila se na prošlotjednoj Republikanskoj nacionalnoj konvenciji (RNC), no uglavnom se klonila predsjedničke kampanje pa tako, suprotno tradiciji, nije održala niti govor na RNC-u.