podijelila na instagram storyju

Oni su joj uvijek u srcu: Kate Middleton sve je ganula ovom objavom

26.07.2024 u 10:03

Bionic
Reading

Princeza od Walesa poznata je po svom humanitarnom radu, a jednu njoj vrlo bitnu udrugu nije zaboravil niti u ovim teškim trenucima

I dok se svakodnevno nosi s posljedicama preventivne kemoterapije uslijed dijagnoze karcinoma, Kate Middleton i dalje pronalazi vremena podržati humanitarne projekte u kojima je do nedavno aktivno sudjelovala.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kraljevska zaklada za rano djetinjstvo, koju je princeza osnovala 2021. godine, objavila je da je oduševljena lansiranjem The Baby Bank Alliance, potpuno nove inicijative koja pomaže u pružanju potrepština obiteljima u potrebi putem međusobno povezane mreže baby banki širom zemlje.

Kako bi najavila lansiranje ove revolucionarne mreže, organizacija je podijelila nekoliko fotografija princeze Kate kako posjećuje baby banke na društvenim mrežama, uključujući jedno blagdansko događanje neposredno prije Božića.

Na toj dirljivoj fotografiji, ponosna majka Kate čak je povela i svoje troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, kako bi pomogli u sortiranju donacija blizu njihovog doma u Windsoru.

'Možete vidjeti koliko je ispunjavajuće raditi nešto čime pomažete drugima', rekla je Kate prilikom tadašnjeg posjeta.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Mark Greenwood/IPS / Shutterstock Editorial / James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U udruzi su se toga prisjetili povodom pokretanja nove inicijative, ne propuštajući priliku da se princezi od Walesa još jednom zahvale na doprinosu. Kate Middleton to je podijelila na Instagram storyju, dajući do znanja koliko joj je ovaj projekt bitan te da čak niti u trenucima bolesti nije zaboravila na svoje humanitarne projekte.

S MAMOM KATE

Najslađi pomoćnici: Louis, Charlotte i George pakirali poklone za siromašne

Pogledaj galeriju