11. ROĐENDAN

Ovako izgleda budući kralj: Kate Middleton snimila novu fotku princa Georgea

22.07.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Najnoviji portret princa Georgea, objavljen povodom njegovog 11. rođendana, a za koji je ponovno zaslužna njegova voljena majka Kate Middleton, otkriva kako se budući britanski kralj gotovo preko noći iz zaigranog dječaka pretvorio u ozbiljnog mladića

Na današnji dan prije točno 11 godina na svijet je stigao prijestolonasljednik i prvo dijete Kate Middleton i princa Williama, princ George. Povodom njegovog rođendana na službenom je Instagram profilu princa i princeze od Walesa objavljen novi, crno-bijeli portret slavljenika, a koji je, sad već tradicionalno, snimila njegova voljena majka.

42-godišnja Kate uhvatila je sina u najboljem trenutku - dok elegantan u tamnom odijelu i bijeloj košulji sjedi i gleda ravno u kameru, a svojoj je majci podario svoj najljepši osmijeh.

Najstarije dijete i prvi unuk kralja Charlesa III rođen je kao George Alexander Louis u bolnici St Mary u Paddingtonu, a samo nekoliko sati nakon njegovog rođenja njegovi su roditelji pozirali s njim ispred bolnice, spremni s malenim Georgeom krenuti kući.

ludi za nogometom

Obuzele ih emocije: Princ William i George skakali od uzbuđenja na finalu Eura

Pogledaj galeriju

Čeka svoj red

Ova fotografija zapravo je najbolji dokaz da se George već naveliko priprema da jednoga dana, nakon što njegov djed ustupi tron njegovom ocu, princu Williamu, a potom i on svom sinu Georgeu, zavlada monarhijom. Odijela su već postala sastavni dio njegove garderobe i, kako se vidi, u njima se ne osjeća nimalo nelagodno.

A 11. rođendan donio mu je i veliku životnu promjenu, a to je da se, baš poput svojedobno svog oca, više ne smije s roditeljima voziti zajedno, već na sva putovanja moraju ići odvojeno.