ima skriveni motiv

Kate Middleton u njoj ima veliku podršku: Evo kako joj pomaže Victoria Beckham

23.07.2024 u 20:21

Bionic
Reading

David i Victoria Beckham su odavno poznati kao moćni showbiz par koji je tijekom desetljeća slave stekao brojna bitna prijateljstva, među kojima je i ono s Kate Middleton i princom Williamom

Upravo taj odnos Beckhamovi su tijekom godina prioritizirali kao jedan od najbitnijih pa ne čudi što je Victoria osmislila poseban plan pomoći princezi od Walesa dok se nosi s preventivnom kemoterapijom.

Naime, izvori bliski modnoj dizajnerici i bivšoj pjevačici tvrde kako je ona zabrinuta za Kateino stanje te da zajedno s Davidom učestalo šalje poruke podrške.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Victoria Beckham šalje poklon paket Kate Middleton

Osim toga, u pripremi je veliki paket s brojnim komadima iz raznih Victorijin kolekcija, ali i drugih stvari u kojima princeza od Walesa najviše uživa. Izvori naglašavaju da je riječ o poklonu koji je isključivo osobna gesta, a ne poslovni potez, s ciljem oraspoloženja oboljele Kate.

Iako nisu iznimno bliski prijatelji, ove dvije slavne dame dijele zaljubljenost u modu te je Kate Middleton u nekoliko navrata nosila Victorijine komade iz najnovijih kolekcija. Među njima je pletena krem haljina iza siječnja 2023. te sunčane naočale nošene na Wimbledonu prošlog ljeta.

Najveća želja Beckhamove jest, navodno, stilizirati odjevne kombinacije princeze od Walesa, ali i načelno ojačati njihov odnos, a upravo je gesta slanja poklona i brojnih poruka podrške jedan od ključnih poteza.

Odbacili princa Harryja i Meghan

Osim toga, Beckhamovi su suptilno dali do znanja da su na strani princa Williama i njegove supruge u sukobu s princem Harryjem i Meghan Markle. Njihovu svadbu pohodili su 2018. godine, međutim, nakon što su pojavila naklapanja da upravo oni šire tračeve od vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, odnos je posve zahlađen.

  • +3
Obitelj Beckham Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon toga su i Victoria i Davida iskazivali bezrezervnu podršku kraljevskom paru, a posebno im je bitno dati im do znanja da se na njih mogu osloniti u ovim teškim trenucima.

uručit će pehar

Kate Middleton stigla na Wimbledon! Društvo joj pravi preslatka kćerkica

Pogledaj galeriju