I ONA JE SWIFTIE

Princeza Charlotte za finale Wimbledona odabrala narukvicu posebnog značenja

16.07.2024 u 21:46

Bionic
Reading

Dolazak princeze Charlotte, s majkom Kate Middleton i tetom Pippom Middleton, na finale ovogodišnjeg Wimbledona nije moglo proći 'ispod radara', a devetogodišnjakinja je na simpatični, dječji način pokazala kako je velika obožavateljica popularne pjevačice, na čijem je koncertu nedavno i sama bila

Nakon što se tamnoplava haljina na točkice marke Guess, koju je devetogodišnja princeza Charlotte nosila na ovogoidšnjem finalu Wimbledona, rasprodala u kratkom roku, obožavatelji jedine kćeri princa Williama i Kate Middleton uočili su jedan detalj, koji im je u nedjelju prošao 'ispod radara'.

Gledajući s mamom Kate i tetom Pippom Middleton meč Carlosa Alcaraza protiv Đokovića, Charlotte je u jednom trenutku podigla ruke, glasno navijajući, a ono što su mnogi primijetili narukvice su na njezinoj ruci.

Narukvica princeze Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Osim zlatne narukvice s tirkiznim amuletom na kojem je oko, a za koje mnogi vjeruju da štiti od uroka, tu je bila i popularna narukvica prijateljstva kakvu nose swiftieji, odnosno obožavatelji Taylor Swift diljem svijeta. Riječ je o narukvicama koje obožavatelji sami izrađuju i potom izmjenjuju na koncertima.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju

Nakon što je prošlog mjeseca prisustvovala koncertu popularne pjevačice u Londonu, svijet je doznao da je malena Charlotte njezina velika obožavateljica. Na koncert je devetogodišnjakinja stigla s ocem, princom Williamom i bratom Georgeom, a za razliku od tisuće i tisuće obožavatelja, članovi kraljevske obitelji dobili su jedinstvenu priliku.

Ne samo da su mogli otići u backstage, već su se i upoznali s Taylor Swift, kao i s njezinom dečkom Travisom Kelceom, s kojima su na kraju snimili i selfie.