nestašni klinci

Tomislav Jelinčić nasmijao mnoge simpatičnom epizodom iz svog doma

25.01.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Već više od dva desetljeća osvaja televizijsko gledateljstvo, a poznato je kako uz karijeru na RTL-u ima sretan i skladan obiteljski život. Za to je, rekao je ranije, najvažnija strpljivost, ali i uvažavanje. Nerijetko oni koji ga prate na društvenim mrežama mogu vidjeti kako to izgleda, a sad je podijelio i crticu koja se odnosi na njegovu djecu

RTL-ov voditelj i urednik 2005. oženio se profesoricom solo pjevanja i glasovira Ivano te od tada skupa lagano i zadovoljno plove bračnim vodama. Petnaestu godišnjicu braka proslavili su u listopadu, putovanjem u Zadar, a ponosni su roditelji četvero djece 13-godišnjeg sina Jona, 9-godišnjeg Vida, 7-godišnjeg Tina i 2-godišnje djevojčice Buge.

  • +4
Tomislav Jelinčić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Upravo svojoj djeci, točnije sinovima, posvetio je najnoviju objavu na Instagramu. 'Treneru, kad će opet treninzi? Pitaju susjedi ispod', opisao je Tomislav Jelinčić fotografiju na kojoj se vidi kako njegovi sinovi skaču po sobi.

'Uživam u sportu i volim igrati košarku sa svojom ekipom dva puta tjedno, ali i gledati djecu na rukometnim i atletskim natjecanjima. Nema ljepšeg ni od produkcija u glazbenoj školi sina Vida, a o majstorijama koje na pozornici izvodi ženin zbor ne moram ni govoriti. Sport i glazba, dobra knjiga, zanimljiv dokumentarac, hladno pivo sa šogorima ili frendovima... Puno je stvari, a malo vremena', izjavio je ranije za tportal.