poručio mu je

Tonči Huljić ima poruku za Grašu: 'Hvala, zete, zbog tebe moju kćer mijenja muškarac'

13.10.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić u slatkom su iščekivanju drugog djeteta. A kako do poroda broji zadnje tjedne, Hana Huljić je na porodiljnom dopustu. Zbog toga je i njezin tata, slavni Tonči Huljić morao potražiti njezinu zamjenu u 'Pop-misi Mediterana'

Tonči Huljić započeo je suradnju sa superfinalistom američkog showa 'America‘s Got Talent' Marcelitom Pomoyom, piše Jutarnji list.

Marcelito umjesto Hane

Marcelito, porijeklom Filipinac, je pjevač koji je šokirao Simona Cowella, žiri i publiku kada je prvo besprijekorno pjevao dionice Celine Dion, a potom se prebacio na tenor Andree Bocellija.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

'Marcelito je buduća svjetska ‘big thing‘ priča. On je specifičan po tome što ima dvostruki glas, pjeva kao tenor i kontratenor, kao muškarac i žena,' kaže Tonči Huljić u intervjuu za Jutarnji list.

'Ova suradnja važna mi je zbog predstojećih planova jer namjeravamo s djelom ‘Pop-misa Mediterana‘ otići u južnu Ameriku, ali i na Filipine,' kaže Tonči.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Poruka zetu

Zamislili smo da će Marcelito u sklopu 'Mise' pjevati umjesto moje Hane, koja je sada na porodiljnom, jer čeka drugo dijete. Hvala, zete, zahvaljujući tebi moju kćer sada mijenja muškarac, koji će, osim učešća u 'Misi', biti i dio mojih budućih crossover koncerata,' poručio je Tonči uz smijeh Petru Graši.

Podjsetimo, nakon što su krajem travnja javno potvrdili da očekuju drugo dijete, bračni par Petar Grašo i Hana Huljić Grašo ne kriju sreću. Prije nepune dvije godine rodila se njihova djevojčica Alba koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan te će postat će velika sestra, i to malenom dječaku čije ime još nisu javno otkrili.