ne skriva ponos

Hana Huljić Grašo se oglasila nakon duljeg vremena: Pogledajte što radi prije dolaska sina

10.10.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić, supruga Petra Graše, glazbenica Hana Huljić Grašo broji sitno do do poroda, no u trudnoći ne miruje. Nakon više mjeseci neaktivnosti na Instagramu javila se fotografijom iz studija, na kojoj se vidi kako svira klavir

Mnoge trudnice nastoje što više odmarati uoči porođaja, no nije tako i u slučaju mlade splitske glazbenice. Hana Huljić Grašo je bila aktivna tijekom cijele trudnoće pa je tako s ocem Tončijem Huljićem, zborom i orkestrom izvodila djelo 'Pop Misa Mediterana'.

Svira s trbuhom do zuba

Hana je svima pokazala kako opušteno radi u tonskom studiju očito snimajući nešto novo prije nego na svijet donese sina.

Da će se obitelj Grašo proširiti, otkrio je tata Petar krajem travnja. Poručio je da je sretan čovjek jer je okružen ljudima koje voli i ljudima koji ga vole i da je zahvalan 'što netko gore hendla kako treba'.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Tijekom mjeseci je pričao kako Hana ponosi trudnoću i opisao kako joj se kao i većini trudnica 'jedan dan jede nešto, drugi dan to ne voli, jedan dan joj super miriše njegov parfem, drugi dan joj je grozan'. U srpnju 2022. godine su postali roditelji djevojčice Albe, ubrzo bi im trebao stići i dječak.

u zadvarju

Petar Grašo i Domenica napravili koncert, a iz publike ih pratila - Hana Huljić

Pogledaj galeriju