odao detalje

Tonči Huljić potvrdio da Magazin ima novu pjevačicu pa najavio: 'Čeka vas promjena'

30.07.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme priča se o odlasku Andree Šušnjare iz grupe koja postoji već 45 godina. Najdugovječniji glavni vokal Magazina i sama je nedavno potvrdila kako 'dolazi vrijeme da istraži što ima i na drugim poljima u životu' te da će odraditi sve obaveze koje imaju zakazane do kraja godine. Sada se na tu temu oglasio Tonči Huljić te već ima 'asa u rukavu'

Tonči Huljić potvrdio je da Magazin ima novu pjevačicu, no s imenom još nije htio izaći u javnost pa sad mnogi nagađaju tko bi je mogao zamijeniti.

Obožavatelje čeka 'promjena zvuka'

Svestrani glazbenik, skladatelj i producent ipak je otkrio poneki detalj o 'zamjeni'. 'Ljudi znaju, ja sam proračunat čovjek, ali vođen srcem. Moj proračun radi srce. Vidjet ćete. Ja mislim da ćete svi biti zadovoljni. Jer svaka nova pjevačica mora unijeti novu energiju', najavio je u IN Magazinu.

SAKRALNI POP KONCERT

Huljićeva 'Misa Mediteranea' okupila brojne poznate Splićane

Pogledaj galeriju

Slavni hitmejker je dodao i da će se vjerojatno ostvariti njegov višegodišnji san o turneji sa svim dosadašnjim pjevačicama grupe Magazin. Rekao je da 'mora vidjeti kako će se stvari sa svim pjevačicama koje su pjevale u Magazinu razvijati, kakvi su njihovi privatni planovi'.

>> Od Marije, preko Ljiljane, Rozge do Šušnjare: Sjećate li se tko je sve pjevao u grupi Magazin? <<

Izvor: Društvene mreže

Prisjetimo se, Andrea Šušnjara je u Magazinu provela 14 godina, a kao njenu nasljednicu mnogi vide mladu Huljićevu pulenicu Lorenu Bućan. Šušnjara je izjavila da će 'rado pomoći osobi koja dođe na njezino mjesto savjetom i svime što treba'.

  • +3
Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL