aktualna tema

Andrea Šušnjara potvrdila ono o čemu se zadnjih mjeseci stalno šuškalo

25.06.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se priča o odlasku najdugovječnije pjevačice iz popularnog benda. Ranije je priznala je kako će napustiti grupu kad joj nađu adekvatnu zamjenu, a sad je otkrila kad će se to dogoditi

'S Tončem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću izdati pod svojim imenom i prezimenom', najavila je Andrea Šušnjara za Slobodnu Dalmaciju.

S Magazinom će, kaže, nastupati do kraja ljeta, a od jeseni započinje solo karijeru. Prije nje u Magazinu su, podsjetimo, pjevale Majda Šoletić, Marija Kuzmić, Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga i Ivana Kovač.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Premda je javnost prepoznaje ponajprije po glazbenoj karijeri, Andrea je diplomirana odgojiteljica. Diplomu predškolskog odgoja i obrazovanja stekla je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. U pauzi od koncerata, za vrijeme pandemije koronavirusa, dobila je posao u Dječjem domu Maestral gdje je odrađivala zamjene.

  • +3
Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Malo je poznato da je prije no što se priključila Magazinu radila kao animatorica u igraonicama, na dječjim rođendanima. Svojedobno je izjavila da će kad ode u glazbenu penziju, 'otvoriti dječji vrtić ili igraonicu, raditi drugi posao koji jednako voli'.

sve osim nogometa

Učitavanje...