Glumica s vremena na vrijeme pusti Instagram pratitelje u svoju kuhinju gdje je glavna zvijezda njezin suprug Enes Vejzović. Već smo ga imali priliku vidjeti kako spravlja razne slane recepte, a sad je pokazao kako nastaje crumble ili drobljenac s jagodama i višanjama
Kad se Bojana Gregorić Vejzović priključila na društvene mreže izjavila je da joj se Instagram sviđa jer ljudi dijele uspomene ili neke poslovne uspjehe sa svojim prijateljima i pratiteljima'. Glumica sada i sama rado otkriva dijeliće svoje svakodnevice koju dijeli sa suprugom Enesom Vejzovićem koji je pravi masterchef u njihovom domu. Tijekom karantene više puta je pokazala što se sve jede u njihovom domu.
Bojana je svoje prijatelje i pratitelje i prijatelje oduševila je i posljednjom objavom u kojoj je pokazala kako poznati glumac priprema drobljenac od jagoda i trešanja. Dokumentirala je svaki kulinarski korak svog supruga. U nastavku je objavila recept za sve koji ovaj desert žele probati kod kuće. Za njega je, osim voća, potrebno:
- 10 dkg brašna
- 10 dkg bademovog brašna
- 10 dkg maslaca
- 6 žlica šećera
- 1 prašak za pecivo
Enes je prvo je protvan namazao s maslacem i u njega stavio očišćene jagode i višnje.
Postom je smjesu prstima izmiješao i napravio grudice, posuo ih po voću i stavo u pećnicu na 200 stupnjeva i pekao 30 minuta, odnosno dok nije porumenila odozgora. Kad je drobljenac gotov, treba ga ostavite da se prohladi 10-ak minuta prije posluživanja. Po želji se može poslužiti s hladnim, netučenim slatkim vrhnjem ili sladoledom.