kultna lokacija

Treće izdanje SONIC festivala donosi nezaboravan provod u povijesnim Lazaretima

13.08.2024 u 11:00

Bionic
Reading

U samom vrhuncu ljeta, SONIC festival se vraća sa svojim trećim izdanjem na kultnu lokaciju u Dubrovniku – kreativnu četvrt Lazareti

Ovaj impresivni povijesni kompleks, sa svojih deset dvorana, nekada je služio kao karantenski centar Dubrovačke Republike, a danas je nezaobilazna destinacija za ljubitelje umjetnosti i glazbe. Lazareti, prepoznati po svom povijesnom i kulturnom značaju, od 1994. godine nalaze se pod zaštitom UNESCO-a kao jedina potpuno sačuvana karantenska građevina na europskom dijelu Mediterana, stoji u priopćenju.

Festival, zakazan za 16. i 17. kolovoza, smjestio se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – plaži Komarda s koje se pruža čaroban pogled na Stari grad. Ovo magično okruženje, uz nezaboravne zalaske sunca, savršena je uvertira u noćni program u klubu Lazareti.

Ove godine, španjolski DJ velikan Paco Osuna, poznat po svom jedinstvenom spoju techna i housea, predvodi lineup trećeg izdanja SONIC festivala. Ovaj renomirani španjolski inovator stoji iza etikete Midshake Records, kao i popularnog brenda NOW HERE koji već godinama ima rezidenciju u Hï Ibiza. Uz njega, nastupit će i madridski DJ RENDHER, kao i sve popularniji MENE čiji hitovi dominiraju svjetskim DJ setovima. Domaću scenu predstavljat će Neroa, Pablo Panda, Kali, Looka, MattButt & Meli, Bozzo i Francescu, koji će se pobrinuti da energija na festivalu ne jenjava.

Festivalski program podijeljen je u dva dijela – sunset stage na Komardi, gdje će posjetitelji uživati u zalasku sunca, te noćni program u klubu Lazareti. Uz pažljivo osmišljen audio-vizualni doživljaj, vizualne projekcije će dodatno istaknuti jedinstvenu ljepotu lokacije, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Doživite Dubrovnik na poseban način i pridružite se SONIC festivalu u Lazaretima, gdje povijest, kultura i vrhunska glazba stvaraju jedinstvenu atmosferu!