slatke muke

Trudna Chrissy Teigen: Sinčić još nije stigao, a već joj zadaje probleme

19.02.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Iako uživa u drugoj trudnoći i s nestrpljenjem iščekuje prinovu, manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen još uvijek muku muči s pronalaženjem imena za sinčića koji dolazi u lipnju

Manekenka Chrissy Teigen gostovala je u posljednjoj emisiji Ellen DeGeneres kada je otkrila koji je njezin najveći problem u trudnoći.

Supruga poznatog glazbenika Johna Legenda s kojim već dijeli dvogodišnju kćer Lunu, nedavno je obznanila da sada nosi dječaka koji iako još nije ni stigao na svijet već zadaje probleme poznatim roditeljima. 

'Odabrati muško ime je tako teško. Mislim da naš sin neće imati srednje ime jer ne možemo smisliti čak ni prvo', rekla je kroz smijeh 32-godišnja trudnica, koja se između ostalog sada pohvalila i svojim novim izgledom.

Iako blista od kako je u drugom stanju, lijepa Chrissy odlučila se za promjenu frizure. Svoju prepoznatljivu dugu kosu prošaranu nježnim plavim pramenovima skratila je u bob frizuru koja joj stoji fenomenalno.

#chrissyteigen

Objavu dijeli Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat)

Kratka kosa dodatno je naglasila njezine pravilne crte lica, a osim ravne frizure pokazala je kako stoji i kada nosi opuštene valove na ovu dužinu. U slavnu obitelj prinova bi trebala doći u lipnju, a najviše joj se veseli malena Luna koja možda pomogne roditeljima u smišljanju imena za brata.

  • +21
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia