BROJI SITNO

Trudna Hana Huljić uživala u noćnom izlasku s majkom Vjekoslavom

24.06.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu, u kojoj su svoje pjesme predstavila vodeća imena domaće glazbene scene, uživala je i trudna Hana Huljić u pratnji mame Vjekoslave

Ove nedjelje, u prekrasnom ambijentu splitske Galerije Meštrović, održana je velika završnica novog izdanja Melodija Jadrana, s mnoštvom poznatih lica na pozornici, ali i u publici.

  • +31
Melodije Jadrana Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Među njima pronašla se i Hana Huljić, supruga splitskog pjevača Petra Graše, koja se posljednjih mjeseci nalazi u slatkom iščekivanju prinove.

Na veliku završnicu festivala Hana je stigla u društvu majke, poznate splitske spisateljice Vjekoslave Huljić, a uoči glazbene manifestacije spremno su pozirale fotografima.

Rastući trbuščić Hana je istaknula pastelno plavom haljinom slip kroja, dok je Vjekoslava plijenila elegancijom u bijelom kompletu.

Nakon što su krajem travnja javno potvrdili da očekuju drugo dijete, bračni par Petar Grašo i Hana Huljić Grašo ne kriju sreću. Prije nepune dvije godine rodila se njihova djevojčica Alba koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan i postati velika sestra malenom dječaku, kako je za IN Magazin otkrio splitski pjevač.