STAJLIŠ SPLIĆANKA

Efektne hlače u prvom planu: Iris Livaja plijenila pozornost na Melodijama Jadrana

24.06.2024 u 09:24

Bionic
Reading

Hitom ljeta u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu završilo je novo izdanje Melodija Jadrana. Posljednja večer okupila je brojna poznata lica, uključujući suprugu najpopularnijeg hajdukovca

Poput brojnih Splićana, u posljednjoj večeri Melodija Jadrana uživala je i Iris Livaja. Poznata plavuša tim je povodom osvanula u efektnom izdanju, sa kargo hlačama limeta zelene boje u prvom planu.

S mnoštvom džepova i detaljem vezica pri dnu nogavica, ovaj statement komad činio je savršenu kombinaciju sa crnim bodijem zavodljivog dizajna i visokim natikačama vibrantne nijanse žute.

Nekoliko zlatnih ogrlica i bucket torba francuskog Chanela činio je njezin odabir dodataka, a spomenute hlače djelo su Elisabette Franchi.

Da su joj kreacije s potpisom talijanske dizajnerice posebno drage, Iris Livaja već je imala priliku dokazati.

  • +3
Iris Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Krajem prošle godine, na jednom splitskom eventu, osvanula je u crnom kombinezonu dizajnerice, sa efektnim detaljem šljokica, patentnog zatvarača i praktičnih džepova istaknutih na materijalu denima.

Osim supruge popularnog hajdukovca, kreacije Franchi rado nose i dame iz svijeta slavnih poput Angeline Jolie, Kate Hudson, Jessice Alba, Jennifer Lopez i Kendall Jenner.

sve osim nogometa

Učitavanje...