STIŽE OLUJA STOLJEĆA!

Twister 2 poharat će hrvatska kina

16.07.2024 u 17:01

Bionic
Reading

Ovog ljeta, epski film katastrofe Twister 2 studija Warner Bros. vraća se na velika platna. Ovo je akcija čiji će vas adrenalin izbaciti iz sjedala i dovesti u izravan kontakt s jednim od najrazornijih sila prirode – TORNADO

Savršena oluja, najluđa vožnja ovog ljeta, akcija koja oduzima dah, film koji će vas ostaviti bez teksta i nezaboravno iskustvo koje se treba pogledati na velikom platnu samo su neki od komentara na ovaj film.

Od producenata filmova Jurski svijet, Bourne i Indiana Jones dolazi film Twisters 2, nastavak blockbustera iz 1996., Twister. U režiji Leeja Isaaca Chunga, scenarista i redatelja Minarija nominiranog za Oscara, u ovom dijelu glume Daisy Edgar-Jones, nominirana za Zlatni globus (Where the Crawdads Sing, Normal People) i Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick) kao dvije suprotne strane koje se okupljaju kako bi pokušali predvidjeti, a možda i ukrotiti, ogromnu snagu tornada.

Edgar-Jones glumi Kate Cooper, bivšu lovkinju na oluje koja je tijekom studija lovila razorni tornado, a sada proučava uzorke oluje na ekranima na sigurnom u New Yorku. Njezin prijatelj Javi namami je natrag na otvorene ravnice da testira revolucionarni novi sustav praćenja. Tamo joj se putevi susreću s Tylerom Owensom (Powell), šarmantnom i bezobzirnom superzvijezdom društvenih medija koji uživa u objavljivanju svojih avantura u lovu na oluje sa svojom razuzdanom ekipom, što opasnije to bolje.

Kako se sezona oluja pojačava, oslobađaju se zastrašujući fenomeni dosad neviđeni, a Kate, Tyler i njihovi konkurentski timovi nađu se točno na stazama višestrukih olujnih sustava koji se skupljaju iznad središnje Oklahome u borbi njihovih života.

U filmu Twisters 2 također glume i Anthony Ramos nominiran za Zlatni globus (In the Heights) kao Javi, Brandon Perea (Nope), dobitnica Zlatnog globusa Maura Tierney (Beautiful Boy) i Sasha Lane (American Honey), zajedno s Davidom Corenswetom (nadolazeći Superman: Legacy), Daryl McCormack (Peaky Blinders), Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina) i Nik Dodani (Atypical).

Twisters 2 u distribuciji Blitz filma pogledajte od danas u kinima, a ulaznice za IMAX, 4DX i REAL D 3D formate potražite na web stranicama kina.

Twisters [Twister 2] | Službeni trailer | 2024 Izvor: Društvene mreže