NIJE SVE KAKO SE ČINI

U finalu Eurosonga pokazala srednji prst, a sada tvrdi da se sve krivo protumačilo

17.05.2023 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon što javnost i nije pretjerano dobro reagirala na njezinu reakciju i pokazivanje srednjeg prsta u izravnom prijenosu Eurosonga, francuska predstavnica La Zarra ima svoju priču oko cijelog skandala

Ne stišavaju se reakcije na francusku predstavnicu na ovogodišnjem Eurosongu, La Zarru. Iako nije pobijedila postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je snimljena njezina reakcija iz samog finala, točnije iz dijela čitanja bodova.

Kada je voditelj Graham Norton objavio da je Francuska od publike dobila tek 50 bodova, La Zarra je u kameru pokazala srednji prst, dajući jasno do znanja što o tome misli, no sada tvrdi da i nije bilo tako kako se čini.

Odmah nakon finala, u kojem je pobjedu još jednom odnijela Švedska, užarile su se društvene mreže, a nije nedostajalo ni duhovitih komentara na račun pjevačica koja je rođena u Kanadi, a čiji su roditelji marokanskog porijekla.

  • +7
La Zarra - francuska predstavnica na Eurosongu Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

La Zarra nakon svega tvrdi da je njezina reakcija pogrešno protumačena, pozivajući se na 'kulturološke reakcije', jer očito u nekim kulturama srednji prst nema značenje kao u većini svijeta.

nezaboravan nastup

Pogledajte sve detalje spektakularnog nastupa Leta 3 u finalu Eurosonga

Pogledaj galeriju

'To nije negativna gesta. Naprotiv, to je samo gesta razočarenja koju interno koristimo, ali mogu shvatiti da se u inozemstvu to smatra drugačijom gestom', ustvrdila je La Zarra, koja je na kraju završila na 16. mjestu.