očarava izgledom

U najboljem društvu: Mirna Maras Batinić pohvalila se vitkim nogama u kratkim hlačicama

28.08.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Još donedavno je voditeljica HRT-ove emisije TV Bingo show boravila na Jadranskoj obali, tradicionalno se odmarajući s obitelji u Žaboriću nedaleko od Šibenika. Sada se hvali fotografijama iz austrijske prijestolnice

Beč i usred najvrućeg ljeta ili najhladnije zime ima toliko veliki broj posjetitelja i turista. Ondje trenutno sa suprugom, IT konzultantom Željkom Batinićem uživa i HRT-ovka, Mirna Maras Batinić.

U skladnom je braku osam godina

Sretni supružnici Batinić pozirali su skupa, a zgodna plavuša na ulicama Beča privlačila je pažnju u vrućim hlačicama. Na fotografijama na Instagramu se vidi kako uživa u tom živopisnom gradu, a u opisu objave je napisala: 'Subotnja šetnja po Beču na +34'.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Vruće hlačice su otkrile njezine vitke noge, a uz traper hlačice je nabacila i plavu košulju na prugice.

Na Instagramu se lijepa voditeljica često se pohvali objavama koliko je sretna i ispunjena svojim obiteljskim životom, a detalje o privatnom životu ne iznosi često u javnost. Svoje sudbonosno 'da' sa životnim suputnukom izgovorila je 2016. godine u tajnosti u centru Zagreba. Mirna iza sebe ima brak s glumcem Marijem Valentićem. Zajedno imaju sina Niku, a u braku sa Željkom je rodila kćerkicu Meri.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic