u Tvornici kulture

U posebnom izdanju: Ove subote Vanna sprema klupski spektakl

01.09.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Glazbena diva koja svojim šarmom i glasom već desetljećima oduševljava nastupima uživo održat će prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu nakon prepune Arene Zagreb

Vanna je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove, a pred punom Tvornicom će i ove subote napraviti pravi spektakl koji bi po svemu sudeći trebao biti nešto drugačije i posebno za publiku, stoji u najavi.

Kultnim klupskim prostorom Velikog pogona Tvornice Kulture će 5. listopada odzvanjati najveći dance i pop hitovi domaće glazbene scene, koje svi dobro znaju od riječi do riječi.

Vrhunska vokalistica ponudit će nešto novo u svojoj karijeri, a poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi. Na koncertu će klupski vibe i zvuk otkriti jednu novu dimenziju sjajne pjevačice.

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za klupskim prostorom i bliskim doživljajem publike nikad nije bila veća. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će novo i najbolje od sebe, a do spektakla će još otkriti i brojna iznenađenja. Vanna je nedavno objavila i pjesmu 'Dan po dan', duet sa Sergejem Božićem iz showa The Voice, a ujedno i jednim od sigurnih gostiju velikog koncerta.

'Bit će to pravi show. Uvijek je posebno vratiti se u Zagreb i Tvornicu Kulture koja obećaje jednu potpuno drugačiju atmosferu i tjera te da napraviš poseban koncert. Bit će smijeha, plača, plača od smijeha, a dobra zabava trajat će satima. Dođite da se napjevamo i naplešemo. Vidimo se ove subote u Tvornici!', najavila je Vanna čiji su koncerti ovoga ljeta bili posebno energični i raspjevani.