pozirala na jahti

U slatkom iščekivanju: Izabel Kovačić blista u trudnoći i rastapa srca pokazujući trbuh

19.08.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Supružnici Kovačić još uvijek uživaju u ljetnim radostima ploveći po Jadranu na svojoj luksuznoj jahi. Životna suputnica našeg nogometnog reprezentativca Matea, poduzetnica Izabel Kovačić, privukla je pažnju svojim trudničkim izdanjem

Izabel Kovačić objavila jednu od rijetkih fotografija na kojima je u drugom stanju, a ovog puta je stavila u prvi plan poveći trudnički trbuh na kojeg je nježno položila ruku, pozirajući u prozračnom, bijelom kompletu hlača i košulje iz najnovije kolekcije svog brenda.

Komplimenti se nižu

Brojnim komplimentima su je počastili pratitelji na Instagramu. Prisjetimo se, baš kao i prvu trudnoću, Izabel i Mateo i ovu su uspješno skrivali od javnosti pa se tek uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj saznalo kako će se obitelj povećati za još jednog člana. Na društvenim mrežama je u to vrijeme lijepa dizajnerica dijelila stare fotografije, ali i fotografije na kojima su bile čaše s vinom i kamenice, odnosno ono što trudnice nikako ne bi smjele konzumirati.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Spol još uvijek čuvaju u strogoj tajnosti. Prvo su dijete dobili u listopadu 2020. godine kada im se rodio sin Ivano. Krsni kum bio mu je nogometaš Luka Modrić s kojim je Mateo dobar prijatelj. Nedavno su tako zajedno kupili i nekretninu u Sukošanu.

Izabel i Mateo su se vjenčao u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. kada su se upoznali u župi u Sesvetskim Selima.

7 GODINA LJUBAVI PRED BOGOM

Beba stiže kao najljepši poklon: Evo kako je izgledalo vjenčanje Izabel i Matea Kovačića

Pogledaj galeriju