vrhovna pukovnica

U tenku i vojničkoj opremi: Kate Middleton pokazala da je spremna za novu funkciju

08.11.2023 u 16:46

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Kate Middleton, princeza od Walesa, provela je dan s članovima Prve kraljičine dragunske garde te svima dala do znanja da se dobro pripremila za svoju poziciju

Kate Middleton ostvarila je još jedan debi u ulozi princeze, pojavivši se prvi puta u ulozi vrhovne pukovnice Prve kraljičine dragunske garde, koju joj je tijekom ljeta dodijelio kralj Charles III.

Kao što smo od nje i navikli, princeza od Walesa u potpunosti se uživjela u ulogu te je prilikom posjete odjenula maskirnu jaknu i kacigu te krenula u vožnju tenkom.

Upravo ova aktivnost specijalnost je jedinice koja je orijentirana prvenstveno na izviđanje teritorija. Tijekom povijesti, kretali su se po cijelom svijetu, a posljednji put su bili raspoređeni u Mali kao dio operacije očuvanja mira.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chris Radburn / PA Images / Profimedia

Kate je uniformu nosila na dolčevitu i blejzer koji su se tek nazirali ispod nje te uske crne hlače i poluvisoke čizme. Tu je bio i nezaobilazan detalj crvenog maka koji se u Britaniji nosi u studenom od 1921. godine kao simbol sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata.

Osim što je iskušala vožnju tenkom, promatrala je način kojim timovi komuniciraju, učila o njihovoj upotrebi skautskih bespilotnih letjelica te upoznala velikoj broj članova timova, još jednom pokazujući svoju srdačnost i toplinu.

RECIKLIRAnje SA STILOM

Nosi ju godinama: Kraljica Letizia blistala u najomiljenijoj haljini iz ormara

Pogledaj galeriju