Eva Amurri

Udala se prekrasna kći glumice Susan Sarandon

01.07.2024 u 15:36

Bionic
Reading

39-godišnja Eva Amurri drugi put se udala, a njezin je odabranik kuhar Ian Lock. Vjenčanje je isplanirala sama Eva, a sve je izgledalo bajkovito

39-godišnja kći glumice Susan Sarandon i redatelja Franca Amurrija udala se u dolini Hudson u New Yorku pripremivši ljupku ceremoniju za mali krug ljudi. Sve je izgledalo idilično, a Eva Amurri je blistala u bijelom!

Glumica i lifestyle blogerica udala se za kuhara Iana Hocka, a cjelokupna je ceremonija bila inspirirana francuskom vrtnom zabavom. Uređenje je obilovalo prirodnim bojama koje su oponašale francuske vrtove, a romantičnu notu dali su cvjetovi kamilice.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'S našim službenikom smo radili na osmišljavanju ceremonije koja se činila super osobnom i intimnom, a zatim smo se usredotočili na našu drugu ljubav života: hranu! Sve što nam je stvarno trebalo je prekrasna atmosfera, naši najbliži i ukusna zabava', rekla je Amurri za People.

Svojim su gostima poslužili raznorazne delicije iz područja Hudson, a posebno se izdvajaju patka i losos. Sve je bilo posluženo u obiteljskom stilu, a ponuda bara sastojala se od lokalnih piva i vina iz malih vinograda, kao i dva craft koktela: bezalkoholni bobičasti grm i margaritu od svježeg voća, plus šampanjac za zdravicu.

'Moj najveći cilj bio je napraviti upravo ono što smo htjeli, a da ne osjećam pritisak izvana. Nisam unajmila organizatora vjenčanja i sama sam osmislila cijelu vibru vjenčanja. Ponekad je bilo stresno. Nisam imala troje djece zadnji put kad sam bila nevjesta. Ali općenito, bio je tako poseban osjećaj usredotočiti se na sve male detalje i učiniti naš dan zaista osobnim', zaključila je.

Zabavi za svega 40 uzvanika prisustvovali su i 77-godišnja Susan Sarandon te njezin bivši partner Tim Robbins, a svu pozornost ukrao je Evin sinčić koji ju je otpratio do oltara uz pjesmu 'Can't Help Falling in Love'.

Za svoj veliki dan odabrala je haljinu Kim Kassas bez naramenica s istaknutim korzetom koji kombinira retro i ženstveni stil pružajući mladenkama osjećaj seksipila, ali i elegancije. Kako bi si olakšala dan, kasnije se presvukla u mini haljinu s perjanim obrubom, cvjetnom čipkom i šljokicama.

'Budući da se već drugi put udajem, bilo mi je puno lakše planirati jer sam naučila toliko toga iz svog prvog vjenčanja i tako dobro poznajem sebe u ovom trenutku svog života', rekla je Amurri osvrnuvši se na svoje vjenčanje s Kyleom Martinom s kojim je provela osam godina bračnog života.

bajka na španjolski način

Pogledajte tko je sve došao na vjenčanje prekrasne Ane i španjolskog vratara

Pogledaj galeriju