vjenčanje U VOJVODINI

Udala se Tihana Lazović, pojavljuju se fotografije s njezine novosadske svadbe

21.08.2022 u 22:35

Bionic
Reading

Zadarska glumica udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu Branislava Trifunovića (brat glumca Sergeja Trifunovića). Na društvenim mrežama sada cure fotografije i video snimke presretnih mladenaca koje su snimili njihovi prijatelji

Za vezu 31-godišnje zadarske glumice i 13 godina starijeg srpskog glumca saznalo se 2020. godine. S javnosti isprva nisu htjeli dijeliti previše detalja iz svoje intime, a jučer su pred prijateljima i kolegama u Novom Sadu uplovili u bračnu luku. Prema pisanju srpskih medija Tihana Lazović je svom prezimenu dodala i suprugovo.

Na fotografijama i snimkama se može vidjeti da je glumičinu vjenčanicu kraćeg kroja s puf rukavima i raskošnim veom, dizajnarala Lana Puljić.

Mladenka je na nogama nosila ružičaste sandale s platfomama što se moglo vidjeti na snimci Tihanine prijateljice i kolegice Anđele Ramljak kad je par plesao svoj prvi ples na pjesmu Vlade Divljana 'Odnesi me'. Tihanin odabranik je zablistao u crnom odijelu ispod kojeg nije imao bijelu klasičnu košulju već majicu. Anđela je među ostalim na Instagramu objavila i zanimljive ‘revere‘ koje su uzvanici mogli pokupiti na ulazu. Riječ je o tabletama Aspirina i Caffetina.

Dalibor Matanić (koji Lazović često daje glavne uloge u svojim filmovima i serijama) objavio je također nekoliko fotografija na kojima se vidio djelić atmosfere, a i da je Tihana u rukama nosila šareni buket. 'Madam i netom udana naša najdivnija Tihana Lazović!', opisao je čuveni redatelj jednu od njih. Uzvanike je zabavljali bend Letu štuke i Neno Belan.

Na vjenčanju su uz Matanića i Anđelu Ramljak na svadbi feštali Slavko Sobin, Goran Bogdan, Adrian Pezdirc, srpska glumica Jelena Đokić.

  • +4
Tihana Lazović Izvor: Cropix / Autor: Pedja Milosavljevic / CROPIX