voli ga već 13 godina

Upoznali su se kad je ona imala samo 15, a danas su Sandra Elkasević i njezin Edis nerazdvojni

06.08.2024 u 09:43

Bionic
Reading

Briljantna Sandra Elkasević osvojila je u ponedjeljak brončanu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Parizu. Za kraljicu diska je to već treća s ovog natjecanja, a ujedno i peta medalja za hrvatske sportaše na pariškim OI. Friško osvojenu medalju najbolja hrvatska atletičarka posvetila je svom životnom suputniku i dugogodišnem treneru Edisu Elkaseviću

Mnogima je već poznato kako je krenula njihova ljubavna priča. Upoznali su se kad je njoj bilo 15 godina. Godinu dana kasnije Edis joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se obostrani osjećaji. U vrijeme kad se zaljubila u Edisa, osvojila je prvo olimpijsko zlato, počeli su njezini veliki uspjesi.

Ispričala je kako se u dobi s 22 godine teško nosila s osvojenim zlatom jer je 'još bila dijete', no daje upravo Edis bio taj na kojeg se mogla osloniti tijekom odrastanja. 'On me zna i najbolju i najgoru', izjavila je ranije.

Londonske zaruke

Edisu je 'da' izrekla baš na Staru godinu. Vjenčali se u krugu obitelji, a onda su s prijateljima i ostalim uzvanicima slavili do ranih jutanjih sati u Laubi. Zaručili su se u Londonu zadnjeg dana 2022. nakon 10 godina veze. Sandra je više puta tijekom godina isticala kako je upravo Edis savršen muškarac za nju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

On je 'šefuje' na terenu, ona u kući

Kao tajnu njihove dugovječnost Sandra je istaknula to što je Edis 'ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer on ima trenerske crte i u privatnom životu'.

Kazala je da 'on razumije i da nikad neće napadati te da uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo a onda donese zaključak'. Naglasila je da se poštuju - 'kako ona njega poštuje na terenu i izvan terena, on nju isto tako poštuje na obje stavke i da zato njih dvoje idu naprijed'. Kad se razdvoe na dva sata, ona dođe puna dojmova, kao da ga nije vidjela tri dana. Povezani su, on joj je, priznala je, 'najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom'. Također je otkrila da su se 'dogovorili da je Edis šef na terenu, a ona u kući i da sve savršeno funkcionira'.

POLJUBAC ZA PAMĆENJE

Sandra Elkasević otkrila kome je posvetila brončanu olimpijsku medalju

Pogledaj galeriju

Sportašica nema problema s tim da pokaže koliko joj partner znači, no ranije je detalje veze čuvala samo za sebe. Prije više od pet godina šuškalo se da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, no Sandra je to demantirala i objasnila da Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati.

'Zbog tebe sjajim. Zbog tebe se osjećam dobro i ti me činiš sretnom. I zato te volim', poručila je svom dragom na Valentinovo 2021. u opis fotografije. Koliko su sretni i zadovoljni skupa vidi se svaki put kad se pojave u javnosti. Baš kao što je to bilo sada, na Olimpijskim igrama.

  • +4
Sandra i Edis Elkasević Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski