dida bi bio ponosan

Uspješno gradi karijeru: Povratak u studio Lu Dedić nakon koncertnog ljeta

05.09.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Ovo ljeto Lu Dedić je stjecala koncertno iskustvo nastupajući s tatom, Matijom Dedićem. Osim svojih singlova izvodila je pjesme koje je napisao njezin djed, Arsen Dedić i oduševila publiku. S povratkom u Zagreb posvetila se dovršavanju pjesama za svoj prvi album

Odrasla u obitelji velikih glazbenika Arsena Dedića, Gabi Novak i Matije Dedića, Lu je odmalena bila vezana uz glazbu, a odluka da će to biti i njen životni put u njoj je dugo sazrijevala.

Sve je krenulo sa ZeKaMom

Najprije je mnoge očarala izvedbom pjesme 'Zadnji sati ljeta' na prvom javnom nastupu u Zagrebačkom kazalištu mladih, a pjesma je objavljena na posljednjem albumu Matije Dedića - 'Ladies'. Samozatajna Lu rekla je da nije planirala nastupiti na Dori 2024. a s pjesmom 'Plavi leptir' je pokupila odličn kritike što joj je dodatno dalo vjetar u leđa za nastavak karijere.

Pjesme 'Prava stvar' i 'Mijenjam se' osigurale su joj mjesta i na radijskim listama, a ovo ljeto ispunila je brojnim koncertima. Novom skladbom 'Iluzija' otkrila je svoju nježnu i moćnu stranu te je na korak bliže objavi svog prvog albuma.

Izvor: Društvene mreže

Odmah su kliknuli

S novim singlom nastavlja graditi svoj glazbeni put i stil, a u kojem baš kao i u prethodnima, njeguje moderan pop zvuk. Iza glazbe, teksta i aranžmana stoji autor i producent Silvio Pasarić s kojim je Lu klinkula na prvu.

UŽIVALI U DANU

Brojni poznati na špici: Najviše pogleda privukla kći Matije Dedića

Pogledaj galeriju