Paris Brosnan

Uvjerite se sami: Sin Piercea Brosnana naslijedio je sav očev šarm

28.10.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Paris Brosnan 23-godišnji je mladić o kojem će se puno čuti. Osim što je krenuo umjetničkim stopama svog oca, Paris se pokrenuo i kao model, a njegove fotografije oduševile su Instagram

Pierce Brosnan jedan je od najzapaženijih glumaca koji su ikad glumili Jamesa Bonda, a njegov osmijeh sa 71 godinom još je uvijek jednako zavodljiv. Njegov šarm očito je nasljedan, a svoju 'porciju' zasigurno je dobio i njegov 23-godišnji sin. Paris Brosnan već je ranije progovorio o svom odnosu s ocem, a sada njegov izgled govori za njega.

'Gledanje njega silno me inspiriralo i utjecalo na mene. Moj tata je samouki umjetnik', rekao je Brosnanov 23-godišnji sin otkrivši da osjeća golemu ljubav prema slikarstvu, isto kao i njegov otac koji se u slobodno vrijeme bavi slikanjem.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Paris Brosnan oduševljava na Instagramu

Osim umjetničke crte, Paris je naslijedio i očev dobar izgled, ali i fotogeničnost kojom se pohvalio na Instagramu.

Posljednja objava 23-godišnjaka natjerala je mnoge obožavatelje da usporede njegov izgled s izgledom njegovog oca, a svi su složni u mišljenju da je mladić naslijedio sve dobre gene.

Paris je na fotografijama pokazao da se sjajno snalazi pred objektivom fotoaparata, ali i da mu sjajno stoje različiti odjevni stilovi koji naglašavaju njegovu ležernost i opuštenost.

Dakako, jasne su i crte lica Keely Shaye Brosnan, nagrađivane novinarke s kojom je popularni holivudski glumac u skladnom braku već 23 godine.

IRSKI ZAVODNIK

Žene diljem svijeta i dalje 'padaju' na šarm Piercea Brosnana

Pogledaj galeriju