dragocjeni trenutci

Uživanje s unukama: Danijela Dvornik objavila novu fotografiju kojima topi srca svojih pratitelja

28.04.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Supruga pokojnog Dine Dvornika ne krije koliko gušta u ovim trenucima koje provodi sa Ellinim kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren. Nedavno se potužila kako joj starija unučica zadaje slatke muke svojim mušičavim ponašanjem, a sada je opet pozirala s mlađom mezimicom

Smatra se da je nakon odnosa roditelj – dijete, odnos djeteta sa svojim bakama i djedovima je najčvršći. Danijela Dvornik često na temu baka - unučice priušti dobre doze smijeha. Nakon što je u posljednjem Instagram postu podijelila iskustvo s Balie Dee koja se nalazi u fazi šefovanja i manipuliranja, na red je došla preslatka fotografija s Lumi Wren. 'I tako, povremeno ukradem ovaj smotuljak. Da se mazimo, mirišemo i ljubimo', opisala je svoju idilu Danijela.

Obitelj Dvornik je preko reality showa i aktivnostima na društvenim mrežama otvorila vrata svog doma i života, i nerijetko njihove objave daju povoda za razne pa i neprimjerene komentare. No, čini se kako Dvornikovi uživaju u svome životu i ne zamaraju se previše o tome što drugi pričaju.

Danijela Dvornik u izolaciji dosta vremena provodi i u svojoj radnoj sobi. Tamo ocrtava ribice na kamenčićima za magnetiće čime se bavi već dulje vrijeme. 'Osjećam potrebu da se moram srediti i urediti i kad sam sama kod kuće. Nadam se da će mi ta navika ostati i kad izađemo iz izolacije', izjavila je nedavno.

Izvor: Društvene mreže