VELIKI PRVI

Veliko slavlje u domu Nataše Janjić i Nenada Medančića: Glumica svoje emocije ne može sakriti

24.07.2021 u 12:25

Bionic
Reading

Od ranih jutarnjih sati nazdravlja se u obitelji glumice Nataše Janjić i liječnika Nenada Medančića, koji danas slave 1. rođendan svoje kćerkice Kaje. Dirljivu posvetu, uz fotografije s kćerkom, objavila je glumica i na svom Instagram profilu

Uz dvije fotografije, na kojima su mama i kći modno usklađene u ružičastim tonovima, a malena princeza čak ima i špangicu u kosi u obliku rozog leptira, Nataša Janjić Medančić na najljepši je mogući način svojoj djevojčici čestitala veliki 1. rođendan.

Držeći je čvrsto u rukama i podižući je u zrak, što je Kaju Medančić nasmijalo i oduševilo, Nataša je napisala: 'Djevojčice moja... Koju sam predosjećala da nosim i plakala od sreće kad su mi to i potvrdili... S kojom sam prošla i potrese i karantenu.... S kojom sam ležala da joj očuvam život... I koja je uranila da spasi moj.

Ljepotice mamina, Lavice moja, moja ratna drugarice, srećice, pupalupa, leptiriću... Da mi zauvijek ostaneš pobjednica i da te voli život baš kao što ti voliš njega. Sretan veliki prvi, Kajuška, ljubavi!'

  • +3
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

A onda su se krenule nizati čestitke i poznatih Hrvatica, Natašinih prijateljica, koje su sve od reda zaželile Kaji sretan rođendan. Tako se javila Franka Batelić, ali i glumice Bojana Gregorić Vejzović, Larisa Lipovac, Ana Begić Tahiri, Ana Vučak Veljača, kao i Ana Maras Harmander, koju je objava Nataše Janjić Medančić ganula do suza.

Inače, supružnici Medančić osim malene Kaje imaju i sinčića Tonija.