on sve može

Victoria Beckham pokazala 'impresivne' vrtlarske vještine svog supruga Davida: 'Dobro izgledaš!'

09.06.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Svjetski poznati bivši nogometaš je majstor mnogih 'zanata', a njegova draga se voli pohvaliti i pokazati svijetu njegovu svestranost

Victoria Beckham objavila je nekoliko videa na svojim Instagram pričama na kojima se vidi kako njezin suprug, umirovljena nogometna zvijezda sadi ruže na jednom od njihovih posjeda.

'OK, znači ovo je obična subota na selu. David se malo bavi vrtlarstvom', ispričala je bivša spajsica u videu. 'Izgledaš dobro', rekla je svom suprugu, zumirajući njegovu zadnjicu u trapericama dok se bosonog mučio iskopati zemlju lopatom. Glavu je od sunca zaštitio šeširom.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'To je ljubav, vrtlarstvo', nastavila je dizajnerica govoriti u prvom videu, nakon što joj je David zahvalio na komplimentu. Drugi video prikazuje Davida kako vadi ruže za koje je iskopao rupu iz lonca i prebacuje ih u zemlju blizu ograde. 'Idemo, imamo malo akcije', rekla je Victoria u drugom videu, dok se sportaš bavio svojim poslom, teško dišući od zadatka. 'Joj, raspada se', komentirala je.

David je na kraju uspješno prenio biljku ružičaste ruže u zemlju, stavljajući zemlju oko nje radi stabilnosti prije nego što je pogledao ravno u kameru svoje žene. 'Usput, to je impresivno', pohvalio se sam, a složila se i njegova supruga. Na kraju je dokumentirala nogometaševu vrtlarsku avanturu fotografijom na kojoj kleči na travi s lopatom u ruci.

OKRUGLIH 50

Nimalo glamurozno, ali jako zabavno! Ovako je Victoria Beckham napustila rođendansku zabavu

Pogledaj galeriju