nastup u školi

Video Kate Middleton koji topi srca: Poslušajte kako pjeva kao mala djevojčica

03.08.2023 u 20:22

Bionic
Reading

Princeza od Walesa kao anonimna djevojčica oduševljavala je svojim glasom i talentom za glazbu, a njen video danas je viralni hit

Prije nego što je postala jedna od najpoznatijih i najomiljenijih osoba današnjice, Kate Middleton je kao mlada, anonimna djevojčica oduševljavala svojim glazbenim nastupima.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

Iako smo je već imali prilike vidjeti kako svira klavir na dobrotvornim manifestacijama, mnogima je promakao video njenog nastupa u dobi od 11 godina kada je otpjevala pjesmu 'Wouldn't It Be Lovely' u ulozi Elize Doolittle na predstavi 'My Fair Lady'.

Prema Classic FM-u, riječ je o njenom nastupu u školi St. Andrew u Berkshireu, koju je pohađala od 1986. do 1995. godine. Ovaj nastup već je kolao internetom, no sada je putem TikToka postao pravi viralni hit.

Isti izvor navodi kako je tijekom školovanja Kate Middleton pohađala satove klavira i flaute te bila djelom školskog zbora.

'Bila je jako dražesna, prekrasna djevojčica koju je bilo užitak poučavati sviranje klavira', rekao je učitelj koji joj je davao lekcije iz sviranja klavira u dobi od 10 do 13 godina.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoju ljubav prema ovom instrumentu oživjela je za vrijeme pandemije kada je, tvrdio je kraljevski insajder, veliku utjehu pronalazila upravo u sviranju i glazbi.

Svoje umijeće je pokazala i uoči ovogodišnjeg Eurosonga kada je zasvirala s prošlogodišnjim pobjednicima, ukrajinskim sastavom Kalush Orchestra.