GUŠTANJE NA NAJJAČE

Viktorija i Dino Rađa pobjegli daleko od Hrvatske: Evo s kim tulumare

05.07.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Bivša manekenka i pjevačica, a zvijezda nedavno završenog showa 'Ples sa zvijezdama' i košarkaška legenda svoje ljetne dane trenutno ne provode u Dalmaciji kako bi mnogi očekivali, nego na jednoj od njihovih omiljenih inozemnih destinacija. Viktorija Đolić Rađa nije odoljela a da ne pokaže kako to izgleda

Viktorija Đonlić Rađa prije nekoliko dana pohvalila se kako ona i suprug Dino putuju za Grčku, a sada je odlučila objaviti fotografije sebe u više kupaćih kostima, pokazati plažu na kojoj se kupaju, te kako izgleda večernji provod sa suprugom i prijateljima. Među ostalim je na Instagram storyju Instruktorica fitnesa otkrila i da se zabavljala s voditeljicom Jovanom Joksimović, suprugom pjevača Željka Joksimovića. Joksimovići su već u Grčkoj na odmoru.

I dok Viktorija pokazuje fotografije s odmora, jednim od najboljih i najtrofejnijih hrvatskih košarkaša svih vremena je fanove kluba Olympiacos u kojem je igrao, počastio s fotografijama iz tog vremena. Supruga mu je u komentarima poručila da je njegov fan.

View this post on Instagram

For my Olympiacos fans

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

Viktorija i Dino će 20. kolovoza proslaviti 18. godišnjicu braka. Nedavno su otkrili kako su se upoznali u zagrebačkom restotranu preko Tonija Kukoča kojeg je Viktorija poznavala iz teretane. I danas su zaljubljeni kao prvog dana, a kad jedno drugo ugledaju, izjavili su, klecaju im koljena.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic