bezuvjetna ljubav

Viktorija Rađa oduševila novom fotografijom kojom je pokazala na koga je toliko lijepa: 'Lipa mater rodila lipu kćer'

09.04.2021 u 10:24

Bionic
Reading

Bivša pjevačica i Miss Dalmacije te bivša druga pratilja Miss Hrvatske tu i tamo objavi kakvu obiteljsku fotografiju. Fanovi su već imali prilike vidjeti njezinu zgodnu sestru Mihaelu, a sada je pozirala zagrlivši svoju mamu Maru čije ime Dino Rađa nosi istetovirano na lijevom ramenu

Viktorija Rađa napravila je selfi s mamom Marom u automobilu, a fotografiju je supruga košarkaške legende Dine Rađe kratko opisala sa 'mamika'.

Viktorijinu mamu je javnost mogla vidjeti na zagrebačkoj premijeri Dininog filma 'Rađa' u ožujku prošle godine. Fanovi i prijatelji su sada bili oduševljeni što je vide. 'Volimo Viktoriju, a volimo mamu još više', 'Lipa mater rodila lipu kćer', samo su neki od komentara koji još pristižu na račun zajedničke fotografije.

Inače je poznato koliko se Viktorijini roditelji dobro slažu s Dinom Rađom. On je prije više godina posvetio tetovažu svom puncu i punici.

'Stipe i Mare. Za one koji ih znaju dosta je reć – Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju, ajmo provat opisat. Ja njih obožavan. Koji to zet voli punca i punicu? Punca još kako, ali punicu? Evo ovaj. A koliko ih volin to je posebna priča', napisao je tada. Za punicu je rekao da je bolja od kruha i da kad on i Viktorija idu negdje na put mogu djecu 'ladno ostavit s njima'. Djeca tada dobiju malo više slatkoga jer Mara voli peći palačinke.