nježna gesta

Viktorija Rađa pokazala što je dobila od supruga i pita se: 'Čime sam ja sve to zaslužila?'

02.12.2020 u 10:32

Bionic
Reading

Premda su zajedno više od dva desetljeća, supružnici Rađa prilično su zatvoreni kada je riječ o njihovom odnosu i intimi. Više puta su isticali da imaju odličan prijateljski odnos, pun poštovanja, a osim toga među njima još uvijek tinja ona iskra s početka zaljubljenosti. Nerijetko i na društvenim mrežama pokazuju koliko je njihova ljubav jaka

Novi intimni trenutak iz svakodnevnog života podijelila je Viktorija Đonlić Rađa na Instagram storyju. Dobila je crvenu ružu od svog supruga i fotografiju opisala riječima: 'Često se tako zapitam, čime sam ja to sve zaslužila'.

Njihova ljubavna priča počela je kad ih je upoznao Toni Kukoč. Iako je prvi susret bilo jako kratak sudbina je htjela da se Viktorija i Dino malo bolje upoznaju. Viktorija je tada živjela s Dininom prijateljicom koji ju je sve češće zvao ne bi li uspio popričati s Viktorijom. Mjesecima su samo telefonski komunicirali i prošlo je dosta vremena do prvog susreta. Dino je nagovorio prijateljicu da nakon revije koju su nosile zajedno dovede Viktoriju na dogovoreno mjesto gdje ih je on čekao. Priznao je da su mu se, kako se Viktorija približavala, počele tresti ruke i nije se mogao smiriti.

Podsjetimo, u braku su od 2001. godine i imaju dva sina Roka i Niku, prvi sin rodio im se 20013. a drugi sin na svijet je došao 2008. godine. Dino iz prvog braka ima sina Duju.

Nedavno su odlučili obogatiti život za jednog (četveronožnog) člana obitelji. Početkom listopada Viktorija je podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu štenca dobermana. 'Mi smo vam se malo zaljubili. Pa što sad?', napisala i pokazala kako ljubav u njihovom domu raste.