POTVRĐENE GLASINE

Više nema sumnje: Nakon dvije godine veze Ronaldo zaručio lijepu Georginu

15.11.2018 u 20:15

Bionic
Reading

Nakon što su se pojavila šuškanja kako je nogometaš svoju dugogodišnju djevojku Georginu Rodriguez zaručio, nagađanja su se, čini se, obistinila. Najprodavanije portugalske dnevne novine Correio da Manha tvrde kako je lijepa Španjolka prihvatila nogometaševu prosidbu te da se već bacila u potragu za vjenčanicom iz snova

Vijest o zarukama potkrijepljuje i činjenica da je na njihovim rukama nedavno viđeno identično prstenje s potpisom brenda Cartier, dok je par uživao u romantičnoj večeri u restoranu Zela u Londonu. Majka Ronaldovog najmlađeg djeteta prstenjem se pohvalila na svom Instagramu, a portugalske dnevne novine Correio da Manha objavile su najnovije detalje vezane uz njihove zaruke i time potvrdili glasine.

'Cristiano je već pitao Gio da se uda za njega', potvrdio je za portugalski list izvor blizak Cristianu Ronaldu i Georgini Rodriguez koju prijatelji od milja zovu Gio.

'Datum vjenčanja je određen, no malo ljudi zna detalje. Sve što je zasada poznato je da je Gio već isprobala nekoliko vjenčanica', dodao je nepoznati izvor.

  • +5
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Georgina, koja je slavnog nogometaša upoznala u lipnju 2016. godine u Guccijevoj trgovini u centru Madrida gdje je radila kao prodavačica, glasine o zarukama pokrenula je još za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje je snimljena sa skupocjenim dijamantnim prstenom u vrijednosti od 5,1 milijun kuna.

Par već neko vrijeme živi zajedno u Italiji, gdje Ronaldo igra kao napadač Juventusa, a zajedno imaju i kćerkicu Alanu Martinu koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan. Ronaldo ima još i dvoje blizanaca, Evu Mariju i Matea te najstarijeg Cristiana Ronalda Juniora, čije majke nisu poznate javnosti.

Osim glasina o zarukama, kružila su i glasna šuškanja o tome kako je nogometaš Georginu zaručio kako bi umirio priče o svojoj homoseksualnoj orijentaciji.