14. srpnja

Vodimo vas na posljednji ovosezonski party u Petom Kupeu uz kultne njujorške DJ-e

12.07.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Posljednji ovosezonski party uveličat će Darshan Jesrani (Metro Area) i Eric Duncan

Bliži se kraj još jedne uspješne sezone Petog Kupea i Imogen Recordingsa, a klub će ga obilježiti velikim završnim slavljem ovog petka, 14. srpnja. I ove godine uveličat će ga prijatelj kluba Darshan Jesrani, ali i njegov njujorški kolega Eric Duncan te domaćini Ilija Rudman, Antonio Zuza i Hibou.

Darshan Jesrani je s Morganom Geistom činio duo Metro Area koji je 2000-ih stekao kultni status izdanjima u kojima su spojili klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna. Njujoršku disco scenu podigli su tada na višu razinu te inspirirali čitavu novu generaciju nu-disco DJ-a i producenata.

Eric Duncan je također glasoviti DJ koji se još davnih dana s njujorške otisnuo i na međunarodnu scenu. Zbog svojih vještina dobio je nadimak Dr. Dunks, ali i 'peak time party provider'. Poznat je kao član legendarnog dua Rub-n-Tug, ali i po suradnjama i partnerstvima s izvođačima kao što su Bryan Ferry, Robbie Williams, Grace Jones, Coldplay ili Beastie Boys.

Događaj počinje već u 19 sati na terasi, a od 23 sata seli se u unutarnji dio kluba. Ulaz je slobodan do 21.30, a ulaznice za nastavak večeri dostupne su putem poveznice: www.entrio.hr/event/imogen-x-peti-kupe-season-closing-14725

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Imogen x Peti Kupe Season Closing, (14.07.2023., Peti kupe, Zagreb).