OBILJE ZABAVE

Volite serije sa sočnim rivalstvima? Gledajte hitove 'Nashville' i Surferi'

13.10.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Napete serije o suparništvima koje će začiniti nadolazeće jesenske dane pronađite na Pickbox TV kanalu i Pickbox NOW streaming servisu

Suparništva su česti pokretači glavne radnje filmova i serija – pogotovo onih s puno drame i mogućih posljedica za svakog lika. Rivalstva u popularnoj kulturi najčešće dolaze u formi protagonista i antagonista (npr. Batman i Joker, Harry Potter i Lord Voldemort, Luke Skywalker i Darth Vader, Sherlock Holmes i Moriarty itd.).

Navedene likove i suparništva sigurno znate jer su u tolikoj mjeri popularni i sveprisutni! No, uvijek su intrigantni oni slučajevi moralno sivih likova kod kojih nije uvijek jasna linija između ispravne i neispravne strane priče. U dvije sočne serije koje donose elemente rivalstva možete uživati već danas.

Surferi (Barons)

Vrijeme i mjesto radnje je Australija tijekom 1971. godine. Tamo skupina prijatelja uživa u surfanju, bistrom moru, valovima i pješčanim plažama, ali ne zadugo. Povod raznih sukoba bit će seksualna i kulturna revolucija i velike društvene promjene. To će se odraziti na malu skupinu, nekad, bliskih prijatelja s različitim vrijednostima – dogodit će se veliki sudar nove surferske kontrakulture i kapitalizma. Ova je serija odlična za one koji žele manje epizoda (ima ih svega osam) pa je idealna za bingeanje. Možete ju gledati odmah na Pickbox NOW streaming servisu.

Nashville (Nashville)

Za razliku od prethodne serije, ova ima poviše epizoda i sezona. Glazbena drama Nashville odvija se u istoimenom gradu koji je glavno središte country glazbe. Ovdje se svatko bori za svoje mjesto pod reflektorom kad će napokon moći zasjati, postati najvećom zvijezdom i promijeniti glazbenu scenu. Središte radnje je strastveno suparništvo između novopridošle zvijezde Juliette Barnes (Hayden Panettiere) i glazbene legende Rayne Jaymes (Connie Britton). Njihov daljnji put obilježit će brojne industrijske smicalice, prijateljstva i neprijateljstva, tragedije, pokoje radosti, drama, romantični trenuci i dr. Također, možete obratiti pozornost na imena epizoda jer je svaka (izuzev prve) nazvana prema pjesmama poznatog američkog glazbenika i tekstopisca Hanka Williamsa! Ono najbolje: seriju možete pratiti na Pickbox TV kanalu!