u italiji su

Vruće igrice u plićaku: Heidi Klum i njezina kći Leni s partnerima uživaju kao da su sami na plaži

29.06.2024 u 21:54

Bionic
Reading

Jedno od najuspješnijih i najpoznatijih lica u svijetu mode hvata boju i brčka se u društvu svoje mezimice i njihovih partnera na obiteljskom odmoru na Sardiniji. Snimljeni su kako se opušteno druže ispred luksuznog hotela Cala di Volpe i koketiraju sa svojim muškarcima

Heidi Klum i dalje izgleda zanonosno u šarenom bikiniju s uzorkom lišća. Lice je od sunca zaklonila bejzbolskom kapom i sunčanim naočalama.

Uhvaćena je kako se drži za ruke i ljubi svog supruga Toma Kaulitza u moru. Bilo ga je teško promašiti budući je nosio neonsko zelene kupaće. Na odmoru nisu mogli suspregnuti strasti jer su se opijeni ljubavlju ponašali kao da su sami na plaži. Baš kao i Heidina kći Leni.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ona je pažnju privlačila u bijelom bikiniju s crvenom postavom. 20-godišnjakinja je viđena kako zadovoljno leži na svom dragom, Arisu Rachevskom. Par, koji je u vezi više od godinu dana, primijećen je i kako se druži u vodi. Na kopnu su se nakon toga mazili, grleći se na ležaljci.

  • +3
Heidi i Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nije iznenađenje što su majka i kći odlučile zajedno otići na odmor jer su jako bliske. Nedavno su se modno uskladile u bijelim kombinacijama na utrci Formule 1 u Monte Carlu.

Najstarija kći Njemice dijete je jednog od čelnih ljudi Formule 1 Flavia Briatorea, a nakon godina zahlađenih odnosa, Leni je s biološkim ocem u dobrim odnosima. I Heidi je s bivšim ljubavnikom zakopala ratne sjekire.

dekolte u prvom planu

Zgodne mama i kći modno se uskladile i naglasile raskošne obline

Pogledaj galeriju