rođendansko slavlje

Heidi Klum iznenadila sve: Umjesto razuzdanog partyja 'pala' je vrtna zabava

03.06.2024 u 18:47

Bionic
Reading

Heidi Klum okupila je svoje bližnje i pripremila rođendansku zabavu. Ovaj put nije riječ ni o kakvom razuzdanom partiju, već o mirnoj vrtnoj zabavi u krugu obitelji

Heidi Klum proslavila je svoj rođendan te tom prilikom okupila svoj najuži krug ljudi. Popularna manekenka rođena u Njemačkoj ne odvaja se od svog supruga Toma, a ovaj put su im se za stolom pridružila i Heidina djeca te Tomov brat Bill.

Rođendan je proslavila organiziravši vrtnu zabavu, a stol je bio dekoriran aranžmanom ružičastog cvijeća te ružičastim balonima.

Naravno, Klum zna da rođendanske zabave ne mogu proći bez balona u obliku brojeva pa je tako imala i ružičaste balone koji su otkrili da je riječ o proslavi 51. rođendana jedne od najpoznatijih manekenki svih vremena.

Svoj je rođendan manekenka obilježila s nekoliko fotografija. Dan je započela fotografijom sebe kao novorođenčeta u majčinu naručju, a zatim je objavila i selfie sa suprugom kojeg je nazvala najljepšim rođendanskim poklonom.

Iako inače nema običaj objavljivati fotografije svoje djece, ovaj put je učinila iznimku pa je podijelila i fotografiju na kojoj se nalaze kćeri Leni i Lou te sinovi Henry i Johan. Točno preko puta Heidi smjestio se i Bill Kaulitz, nekadašnji frontmen grupe Tokio Hotel.

Bill je i na svom Instagramu objavio galeriju fotografija s Heidi poželjevši joj sretan rođendan, a pritom otkrivši da u obitelji vladaju prijateljski odnosi.

dekolte u prvom planu

Zgodne mama i kći modno se uskladile i naglasile raskošne obline

Pogledaj galeriju