Kaia Gerber i jodie comer

Ljetna frizura koju ćete obožavati: Slavne ljepotice već nose najnoviji trend

29.05.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Povratak prirodnoj, tamnijoj boji kose pokazao se kao pun pogodak za Kaiu Gerber i Jodie Comer te je zbog jednostavnosti u održavanju odlična opcija za nadolazeće mjesece

Kada u razmaku od svega par dana dvije slavne ljepotice odlučile napraviti istu promjenu frizure, sve ukazuje na to da je pred nama novi beauty trend. Naime, jedna od najslavnijih manekenki današnjice, Kaia Gerber, te glumica Jodie Comer odrekle su se svijetlih tonova kose te svoje pramenove znatno potamnile.

Kćer slavnog supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera slovi za jednu od najljepših žena današnjice, a njena nova frizura još više naglašava lijepe crte lice i duboke smeđe oči.

Prelijepa Kaia to je postigla eliminiranjem posvijetljenih pramenova te bojanjem kose u boju tamne čokolade, koju je istaknula nošenjem blago valovitih pramenova u opuštenom stilu.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na sličnu promjenu par dana ranije odlučila se i glumica Jodie Comer, koja je, zanimljivo, nedavno završila snimanje novog filma 'The Bikeriders' s Kainim dečkom Austinom Butlerom.

Comer je također odlučila zamijeniti posvijetljene plave pramenove za znatno prirodnije nijanse karamele te je prepoznatljivu svijetlo plavu kosu transformirala u elegantniju boju kestena.

Ova promjena potaknuta je upravo filmom 'The Bikeriders' tijekom čijeg se snimanja očito zaljubila u novi stil.

Kaia i Jodie time su najavile trend povratka prirodnijim nijansama, kojem su se ranije priklonile zvijezde poput Hailey Bieber (povratak na smeđu) i Andie MacDowell, koja slavodobitno nosi svoje prirodne sijede pramenove.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ovaj trend mogao bi naići na veliki odaziv u ljetnim mjesecima jer odabir tamnije boje kose, posebno kada je riječ o povratku prirodnim nijansama, znači i puno manje posla u odražavanju te rjeđe posjete frizeru. Osim toga, ljeti se uvijek možete osloniti na divan osunčani sjaj koji će uz tamnije nijanse još više doći do izražaja!