što joj se dogodilo?

Sarah Ferguson eksplodirala pred publikom u Cannesu, snimila ju je Heidi Klum

24.05.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Yorka bijesno je ušutkala publiku na filmskom festivalu dok je zahvaljivala umjetniku za portret pokojne kraljice i držala lekciju okupljenima o okolišu

Sarah Ferguson izgubila je hladnokrvnost dok su okupljeni nastavili govoriti, a ona stajala na pozornici gala aukcije 77. Filmskog Festivala naredilvši im: 'Tiho!', dok je zahvaljivala Simonu de Puryju koji je izradio portret pokojne kraljice Elizabete II koji je prodan na aukciji za 475.000 eura u dobrotvorne svrhe.

Bivša supruga princa Andrewa, koja je odjenula koktel haljinu Lilith izrađenu po narudžbi od 13.202 funti i stavila zlatne narukvice s imenima kćeri, princeza 'Beatrice i Eugenie', napala je brbljavu publiku. 'Svi razmišljate o tome 'Želim ići, gdje je sljedeći tulum? Što ćemo sljedeće raditi?', ali ono što želim reći je zašto smo ovdje? Što je budućnost i zašto ne činimo naš planet boljim za mlade?' Tako mi je žao što smo potpuno uništili vaš planet', poručila je.

Snimku u kojoj frustrirana Fergie naređuje publici 'stani, stop, stop' na Instagramu je objavila njemačko-američka manekenka Heidi Klum, koja je prisustvovala događaju.

Na drugom mjestu iste večeri otkrila je da je 'rak stavila u kut' dok se nastavlja oporavljati nakon dijagnoze ranije ove godine. Fergie, koja je sada 'potpuno očišćena' od bolesti, prema riječima njezine kćeri Beatrice, izjavila je za časopis People: 'Večeras sam vrlo dobro. Mislim da smo uspjeli dovesti rak tamo gdje treba biti, a ne da rak vlada mnome.'

samo najuži krug

Evo tko je sve bio s kraljem Charlesom na misi: Jedno lice sve je iznenadilo

Pogledaj galeriju

U nastavku je poručila da se treba redovito pregledati zboga rak dojke i melanoma. 'Mislim da se mnogi ljudi jako plaše govoriti o tim stvarima. Jako sam zadovoljna svojom mastektomijom i svojim grudima', istaknula je. Podsjetimo vojvotkinja je otkrila da joj je u siječnju dijagnosticiran rak kože samo nekoliko mjeseci nakon mastektomije zbog raka dojke.

sarah ferguson

Vojvotkinja od Yorka u posjeti Hrvatskoj: Nakon Zagreba, stigla je u Vukovar

Pogledaj galeriju