U SVAKOM VICU

Will Ferrell potvrdio da je Mariah Carey naporna diva

25.06.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Mariah Carey poznata je po svom fantastičnom glasu, no i po svom ponekad bizarnom ponašanju. Priču o problemima na setu filma 'The House' potvrdio je i komičar Will Ferrell

Nakon što se Rob Huebel na radiju SiriusXM's Entertainment Weekly požalio na ponašanje pjevačice Mariah Carey, priču o problemima na setu filma 'The House' potvrdili su i njegovi kolege Will Ferrell i Cedric Yarbrough. Iako smo više nego spremni povjerovati da se sve ono za što je Huebel, Ferrell i Yarbrough optužuju uistinu i dogodilo, problem je to što su sva trojica komičari, pa ne bi bilo čudno da je cijela stvar samo velika šala.

No, u slučaju da nije u pitanju vic, podsjetit ćemo što je Mariah Carey navodno napravila. Prvo se pojavila sa četiri sata zakašnjenja, zatim je tražila neke bizarne stvari kao bijele ruže i plišane ovce svuda po svojoj glumačkoj prikolici, da bi na kraju na samom setu odbila raditi ono za što je plaćena.

Autor: YouTube

Will Ferrell nije ulazio u detalje, no potvrdio je da situacija s pjevačicom nije išla onako kako je trebala.

Autor: YouTube

Zadnji koji je izrazio negodovanje u vezi ponašanja Mariah Carey na setu filma 'The House' bio je Cedric Yarbrough koji je rekao da je pjevačica upropastila zabavnu scenu koja se trebala pojaviti u filmu. Sva trojica komičara izrazili su duboku sumnju da će Mariah Carey ostati u filmu nakon montaže.

No, moramo na kraju još jednom ponoviti – u pitanju je ekipa komičara, pa je prilično teško procijeniti radi li se o zezanciji, o promišljenoj promidžbi za film (u suradnji s Mariah Carey) ili o stvarnom lošem ponašanju slavne pjevačice.

Sad još samo ostaje pričekati i vidjeti ima li u svakom vicu pola istine ili u svakoj istini ima pola vica.

Autor: YouTube