NA FILMSKOM FESTIVALU

Woody Harrelson u tajnosti stigao u Hrvatsku: Poziv da dođe na Vis nije mogao odbiti

08.09.2024 u 08:25

Bionic
Reading

Mnogi, koji su sinoć prisustvovali filmskoj projekciji na ovogodišnjem filmskom festivalu na Visu, ostali su bez riječi kada je pored njih prošao holivudski glumac Woody Harrelson i sjeo u prvi red. Njegov dolazak držan je u tajnosti, stoga ne treba čuditi takvo iznenađenje okupljenih

Da je poznati holivudski glumac Woody Harrelson ponovno u Hrvatskoj doznalo se sinoć kada se on, sa samozatajnom suprugom Laurom Louise i jednom od tri kćeri pojavio na filmskom festivalu na otoku Visu. Dobro raspoloženi Harrelson stigao je na projekciju filma 'Narod protiv Larryja Fllinta'.

Riječ je naravno o kultnom ostvarenju redatelja Miloša Formana iz 1996. godine, a u kojem upravo Woody ima glavnu ulogu. Za svoju ulogu dobio je nominaciju za Oscara, ali i Zlatni globus i SAG.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prije početka projekcije film je najavio upravo sam Harrelson te je kratko popričao s publikom, a potom je sjeo na svoje mjesto u prvom redu.

Samozatajna supruga

Za vrijeme cijele projekcije filma legendarni glumac držao je za ruku svoju suprugu, dok je njegova kći na sve načine izbjegavala da joj fotografi usnime lice.

  • +13
Woody Harrelson na Visu Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic

Woody Harrelson je s Laurom u braku od 2008. godine i s njom ima tri kćeri, no sve one donijele su odluku da se neće medijski eksponirati, stoga su njihove fotografije uistinu rijetkost.

ODMOR NA JADRANU

[FOTO] Holivudska ekipa zajedno je na jahti: Chris Rock uživa s djevojkom, Woody Harrelson tušira Sachu Barona Cohena i dobro se zabavlja

Pogledaj galeriju

Inače, Woody Harrelson već je bio u Hrvatskoj. Svi se sjećaju njegovog dolaska 2022. kada je na jahti plovio Jadranom i to u društvu Matthewa McConaugheyja, a njihove fotografije sa SUP daske u kratkom su roku obišle svijet.