novi uspjeh

Za koji mjesec će roditi, no Margot Robbie ne staje - novo je lice kultnog mirisa

13.09.2024 u 13:39

Bionic
Reading

Margot Robbie postala je novo zaštitno lice najpoznatijeg Chanelovog mirisa! Jedna od najljepših glumica današnjice niže uspjeh za uspjehom, a ovaj ju smješta uz bok Nicole Kidman i same Coco Chanel

Glumica Margot Robbie prošlo je ljeto doživjela ogroman uspjeh s filmom 'Barbie', a sada iščekuje film 'My Old Ass' u kojem je potpisana kao producentica. Prije nekoliko dana filmašica se pojavila na premijeri filma u jednostavnom, a efektnom trudničkom izdanju te pokazala da je čak ni trudnoća ne može spriječiti u planu da pokori Hollywood.

Osim filmovima u kojima glumi i koje producira, lijepa se Australka može pohvaliti i suradnjom s francuskim brendom Chanel. Naime, glumica je zakoračila u svoju novu eru i postala ambasadorica najpoznatijeg mirisa brenda - Chanel No.5.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oduvijek sam znala za Chanel No.5', rekla je glumica koja je naslijedila Catherine Deneuve, Nicole Kidman i samu Coco Chanel, koja se pojavila u prvoj reklami.

Koliko je zahvalna na novoj ulozi, rekla je i sama Robbie: 'To je ono što uvijek povezujete s apsolutnim vrhuncem luksuza. Barem sam ja uvijek tako osjećala prema Chanelu. Sada sam u obitelji Chanel.'

U kampanji glumica blista uz glumačku zvijezdu Jacoba Elordija: 'Žena koju glumim u ovoj reklami, vrlo je spokojna. Kao da postoje tiho samopouzdanje i spokoj u njoj, što sam također stvarno uživala glumiti.'

Godine 2013. Robbie je glumila u filmu 'Vuk s Wall Streeta', 2017. u 'Ja, Tonya', a s godinama je nanizala brojna glumačka priznanja te postala jedna od najuspješnijih i najtraženijih glumica današnjice.

'Iskreno, osjećam da je to veliki dio odrastanja... Kako starim, shvaćam koliko je važno naučiti biti sama i biti sretna i zadovoljna. Mislim da ćete uzalud potrošiti toliko energije i na kraju nećete biti sretni ako se samo trudite pronaći ono što želite u svom vanjskom životu. Ako to ne možete pronaći u sebi, neće potrajati. Bit će tu na trenutak, a onda će nestati. Ali ako to možete pronaći u sebi, uvijek možete biti sretni. Znam da je to vrlo egzistencijalan odgovor na pitanje, ali kako starim, svakako, provodim puno više vremena introspekcijski na taj način', rekla je glumica koja je triput nominirana za prestižnu nagradu Oscar.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia