poznata domaćoj publici

Slavna Turkinja iz serije 'Mostovi života' pokazuje koja joj je druga strast nakon glume

11.09.2024 u 18:00

Bionic
Reading

U seriji koja se svakog dana od ponedjeljka do petka emitira na Novoj TV, jedna od najtraženijih turskih glumica Evrim Alasya tumači jednu od glavnih uloga, ravnateljicu srednje škole u Istanbulu, Kivildžim Arslan. Evrim se mnogi sjećaju kao sultanije Valide iz 'Sulejmana Veličanstvenog'

Ako se zaviri na njezin Instagram profil, može se vidjeti kako je Evrim Alasya odlično pjeva. Svoj talent za pjevanje pokazala je i u seriji 'Mostovi života'.

Sličnost s Kivildžim

'Jako volim pjevati. U svakoj prilici malo zapjevam', poručila je glumica. Kad je riječ o seriji koju gledatelji trenutno mogu pratiti na Novoj TV, Evrim kaže da se s Kivildžim lako i brzo povezala jer su vrlo slične, premda Evrim ističe da ona nije tako stroga u životu budući da 'poštuje tuđi prostor'. Njezin pogled na posao i karijeru jako joj je blizak. Obje imaju probleme jer žele dobro odraditi posao i imati principe.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Evrim je rođena u Izmiru 1979., a diplomirala je kazalište na Sveučilištu Dokuz Eylül. Prvo je počeo glumiti u dječjem kazalištu Pınar. Iza sebe ima brojne uloge u serijama (među ostalim i u Netflixovoj 'The Tailor') te u filmovima. Gluma joj je velika strast, no priznala je da je to mukotrpan posao. Glumac mora ući u dubine likova i njihovih životnih priča, a kao pomoć u tome vidi obrazovanje, produbljivanje sebe i razvijanje duhovnosti.

Skriva koga ljubi

Uspješna glumica nikada nije bila u braku te kako navode turski mediji, trenutno je u vezi ali nije poznato s kime budući da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.