vezu započeta na poslu

Pronašli ljubav na snimanju: I ovaj turski par iz omiljene serije se vjenčao

22.08.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Glumci često moraju glumiti u romantičnim scenama i stvoriti kemiju između likova, ali ponekad su ti osjećaji stvarni. Doduše, Basak Gumulcinelioglu i Cagri Citanak nisu imali dodirnih točaka u seriji koju su skupa radili, no zaljubili su se u stvarnom životu. Gledatelji ih pamte po RTL-ovoj uspješnici 'Miriše na ljubav'

Cagri Citanak u seriji 'Miriše na ljubav' tumači lik Ferita kojemu je puklo srce jer je njegova odabranica zaljubljena u drugoga. Glumica Baak Gumulcineliolu je utjelovila Piril, arhitekticu i jednu od boljih prijateljica glavnih likova Serkana i Ede.

Vjenčanje s kućnim ljubimcima

Osim što su stekli svjetsku popularnost, serija im je doslovno promijenila život. Par se vjenčao krajem 2022. nakon dugogodišnje veze, a svoju ljubavnu sreću slavili su u društvu njihovih pasa koje su udomili, a s kojima često poziraju na društvenim mrežama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kako su Basak i Cagri veliki ljubitelji životinja zamolili su svoje uzvanike da doniraju udrugama koje brinu za životinje i prirodu umjesto da im daju poklone. Par inače skupa često putuje, glume u reklamama, a nerijetko ih možemo čuti i kako pjevaju skupa.

Prolazili su teške trenutke kad je početkom veljače 2023. godine Tursku pogodio potres. Naime, Cagrijeva majka je poginula u potresu nakon što je završila pod ruševinama u provinciji Hatay.