sretnija no ikad

Zaljubljena Maja Šuput u avanturama po Bangkoku

04.01.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Pjevačica je odletjela na zasluženi godišnji odmor s novim dečkom Nenadom Tatarinovom i trenutačno uživa na dalekom Tajlandu. Kako provode dane te što ih je oduševilo, a što baš i ne, detaljno je pokazala putem društvenih mreža

Odmah pri dolasku na azijski kontinent Maja Šuput uskočila je u oskudne krpice. Nakon što su popularna pjevačica i njezin novi odabranik Nenad Tatarinov, direktor jednog šibenskog hotela, malo odmorili od napornog leta, uputili su se na večeru. 

Zaljubljeni par ipak nije bio previše oduševljen romantičnom večerom na brodu i tamošnjim specijalitetima na tanjuru, a Maji je posebno zasmetao miris jela. 

Ready for Bangkok nights 🎉🎉🎉

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Cijelu atmosferu s obožavateljima je podijelila na svom Instagram profilu, kada je uzastopnim videima snimala koliko ona i njezin dragi uživaju. 

Za romantični izlazak Maja je odjenula satensku ružičastu haljinu nalik spavaćici i vrtoglavo visoke potpetice crvene boje talijanskog dizajnera Giuseppe Zanottija, a uz to je nosila i najnoviji model Valentino crvene torbice. 

River boat dinner 🍽🍷🛳

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prema fotografijama koje je objavila sa zasluženog godišnjeg odmora 38-godišnjakinja izgleda zaljubljenija no ikad.  'Muškarci koji su onako fini, uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli, tako da mislim da sam našla matching point', otkrila je Maja prije nekoliko tjedana kada je javnost saznala za njezinu romansu koja je počela ovo ljeto kad je odsjela u Nenadovu hotelu.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Usred moje ljetne turneje, kad se čovjek najmanje nada. Da sam tražila, ne bih našla', pojasnila je tada.

Exploring and enjoying 👸

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nakon što su se naspavali, golupčići su se uputili u turistički obilazak Bangkoka i obišli neke od najpoznatijih povijesnih atrakcija tog višemilijunskog grada.

Spirit, soul and vibes of Bangkok

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)