pjevačka legenda

Zdravko Čolić progovorio o neostvarenoj želji i djeci: 'Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja'

26.04.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Publika je jedva dočekala ponovni nastup kralja zabavne glazbe u Hrvatskoj. Prošlog vikenda nastupio je u Koprivnici u prepunoj sportsko-školskoj dvorani Josip Samaržija Bepo. Otkrio je što je novo u njegovu životu, a pričao je i o ponekim temama iz privatnog života

'Kad bih sada imao 30 - 40 posto ambicije koje sam imao u mladim godinama, ne bi mi bilo kraja. Ali zapravo i ne trebam sada toliko toga, sada smo komotni, stariji, sve ima danas drugačije korake', ispričao je Zdravko Čolić u razgovoru s Elizabetom Gojan za HRT.

O tajni svog uspjeha i više puta rasprodanim dvoranama i arenama u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Puli skromno je govorio. 'Nekako smo navikli jedni na druge, a i duga karijera je tu. Ljudi vole kad je netko dugoprugaš i kada ga na koncertu čeka 100 pjesama koje zna', rekao je Čola.

  • +3
Zdravko Čolić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Kad je posao u pitanju, jako je discipliniran. Vježba, voli sport, kretanje je, kaže, uvijek pozitivno, a otkrio je da mu je neostvarena želja - singl na svjetskim listama. 'Volio bih poživjeti pa da vidim što će biti. Život te ne miluje, gura te u razne suprotnosti iz kojih moraš izaći, a brdo suprotnosti rađa i kvalitetu', iskren je pjevač.

Kad je riječ o privatnom životu, uvijek je bio samozatajan, a sada se stvari pomalo mijenjaju. Kćeri Una i Lara su odrasle, sve su više na društvenim mrežama, posebno Una na Instagramu. 'Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerojatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne miješam', priznao je. Kaže da to prihvaća. 'Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja', kazao je na kraju razgovora.