U OSIJEKU

Željko Kerum na utakmicu poveo obitelj: Izraz lica Fani Kerum rekao je sve

09.09.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Sinoć je u Osijeku hrvatska nogometna reprezentacija odigrala utakmicu protiv Poljske, a na tribinama tamošnjeg stadiona našla su se i neka poznata lica. Najviše pozornosti privukla je obitelj Kerum, koji su zbog utakmice 'potegli' iz Splita

Tribine osječke Opus Arene sinoć nisu bile ispunjene do posljednjeg mjesta, iako se tamo igrala utakmica u kojoj su svoje snage odmjerili Hrvatska i Poljska. Zahvaljujući prekrasnom golu našeg kapetana Luke Modrića naša je reprezentacija odnijela pobjedu, no ni izbornik Dalić nije krio da je razočaran toliko malim brojem navijača.

'Publika je bila sjajna i šteta je da nije bilo dvostruko više navijača. Eto, u Portugalu smo igrali pred 70 tisuća ljudi. Kod nas je sve super, ali premalo je to za hrvatsku reprezentaciju i ono što radimo. Šteta...', izjavio je Zlatko Dalić na press konferenciji nakon utakmice, no unatoč svemu atmosfera na tribinama je bila odlična.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uvjerili su se u to i poznata lica koja su samo zbog utakmice doputovala u Osijek, a nama je za oko zapela splitska obitelj Kerum.

Željko Kerum u Osijek je tako poveo suprugu Fani, ali i sina i kćer. Fotograf ih je snimio u trenutku kada je Kerum nešto objašnjavao sinu, a koji ga je pozorno slušao.

PAZI NA DETALJE

Slaba na torbice i cipele: Fani Kerum skupila je impresivnu kolekciju skupocjenih komada

Pogledaj galeriju

Za to vrijeme njihova kći Eleonora zabavaljala se sama, dok je Fani, odjevena u kockasti dres reprezentacije (kakvog je ispod trenirke nosio i njihov sin, op.a.), nezainteresirano gledala u daljinu.

Česti gosti na tribinama

Je li riječ samo o uhvaćenom trenutku ili se Fani uistinu nije sjedilo na utakmici, zna samo ona, no njezin izraz lica govori uistinu više od svih riječi.

Inače, ovo nije prva utakmica naše reprezentacije koju je obitelj Kerum gledala uživo. Dapače, česti su gosti na tribinama stadiona, stoga nije čudo da su zbog utakmice protiv Poljske 'potegli' iz Splita do Osijeka, baš kao što je to bio slučaj prije gotovo godinu dana kada su, isto u Osijeku, gledali utakmicu protiv Turske.